Зірка серіалу "Сімейство Кардашьян" Хлої Кардашян відповіла троллям за негативні коментарі про, її "курячі лапки", заявивши, що у неї "красиві руки".

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Хлої Кардашян обрушилася на тролів в соціальних мережах після того, як вони миттєво розкритикували її руки з «курячими лапками».

Зірка реаліті-шоу раніше розповіла про те, що стала мішенню тролів, які присоромили її, що негативно вплинуло на її життя.

Однак після публікації нового поста коментарі не припинилися, оскільки деякі підписники продовжували висміювати зірку «Сімейство Кардашьян».

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

37-річна дівчина поділилася кількома знімками в Instagram, на яких вона позує у своїй розкішній машині, моделюючи лінію одягу своєї сестри Кім Кардашьян SKIMS.

Фотографії були опубліковані після скандалу зі зрадою Трістана Томпсона.

Вона написала: "Зрада рідко виходить від ваших ворогів".

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Незважаючи на те, що Хлої отримала кілька позитивних коментарів від відомих друзів і сім'ї, інші зосередилися на дивних деталях на знімках і вирушили в Twitter і Instagram, щоб потролити зірку.

Шанувальники відзначили і висміяли те, що руки білявої красуні були набагато блідіше, ніж її обличчя і шия.

Інший сказав: "Мене турбує те, що руки Хлої не відповідають її обличчю... чому це виглядає так, ніби хтось намазав акрилом сиру курячу лапку".

Рука Хлої Кардашьян
Рука Хлої Кардашьян

"Кожна куряча ніжка, яку я побачу звідси і далі, буде нагадувати мені про Хлої", - додав Третій.

Спочатку телезірка пішла по прямому шляху і проігнорувала коментарі, але після того, як вона поділилася черговим знімком, фанати звинуватили її в тому, що вона сховала руки від очей.

Після кількох негативних коментарів про свої руки Хлої раз і назавжди поклала край суперечці, відповівши одному тролю, який заявив, що їй соромно за свої руки.

Хлої Кардашьян
Хлої Кардашьян

Хлої написала: "Лол, ніколи. Мої руки прекрасні, дитинко".

Це не перший раз, коли ведуча Revenge Body стикається з дивною критикою з приводу її рук.

У минулому році вона була змушена запевнити фанатів, що у неї "руки/пальці нормального розміру".

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядали сестри Кардашьян до слави.