Відомий хореограф та актор, Влад Яма разом з дружиною полюбляють спілкуватися з шанувальниками. Яскраві фото привертають до себе увагу.

Свіже фото у Instagram розмістив Влад, вони з Лілею позують разом, притулившись один до одного. Лілія обійняла свого коханого так щільно, ніби вона приліплена до нього. Влад поклав руку на ніжку своїй дружині. Пристрасний кадр Влад підписав лаконічно:

"Люблю, коли ми так близько один до одного".

Влад Яма з дружиною. Фото:Instagram
Влад Яма з дружиною. Фото:Instagram

Треба сказати, що пара позувала у брючних костюмах. При чому артист надів піджак просто на голе тіло. Лілія позвала збоку, тому не видно, чи вона немає одягу під піджаком. Кадр зроблено у чорно-білому розширенні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники, яких у Влада Ями 545 тисяч осіб, радо відгукуються на його пості та фотографії. А ті, де Влад позує з дружиною, подобаються найбільше. Дружина у хореографа дуже красива та вишукана, та вони дуже пасують одне одному. Фото набрало 5823 вподобайок. Та 39 людей прокоментувало його.

Влад Яма з дружиною. Фото:Instagram
Влад Яма з дружиною. Фото:Instagram

"Гарні!", "Дуже кайфове фото", "Щастя вам", "Дуже стильно. Краса", "супер фотка, і ви такі чуттєві, сексуальні, елегантні, процвітання та пристрасті вашій родині", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше дружина Влада Ями у високих чоботах зробила це верхи на чоловікові.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Джамала впустила у своє життя болюче кохання

Також "Знай.ua" писав, що ведучий "Холостячки" Григорій Решетник прилаштувався ззаду до дружини у всіх на виду