Дружина відомого українського хореографа Влада Ями Лілія похвалилася новим фото з останньої фотосесії з коханим чоловіком.

Лілія Яма досить активна в соцмережах, і зокрема в Instagram, де на неї підписало понад 45 тисяч осіб. Тут дружина відомого хореографа частенько ділиться новими фото, відеороликами або ж цікавими подробицями з особистого життя.
Лілія Яма зізналася, що нещодавно у неї з чоловіком була спільна фотосесія. І, звичайно ж, вона не могла упустити шанс і не поділиться спокусливими кадрами.

Фото зі сторінки Лілі Ями
Фото зі сторінки Лілії Ями

На опублікованому знімку Влад Яма взяв свою кохану дружину на руки, а вона тим часом закинула одну ніжку йому на плечі і взялася за його шию. Для фотосесії дівчина вибрала досить спокусливий образ, вона позувала в коротеньких шортиках і топі.
Влад Яма одягнувся досить просто, але не менш стильно. Знаменитих хореограф позував в чорних брюках і білому джемпері.

"Нарешті 💫 🥳 ділюся новими фотографіями з фотосесії в улюбленій команді професіоналів.💫 ❤ ️ Дівчатка, обожнюю вас! 😘 🤗 ", — так Лілія яма підписала фото.

Влад Яма не втримався і прокоментував фотографію на сторінці своєї дружини: "Можу і однією рукою тримати!😍 І взагалі...".

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Влад Яма затягнув дружину і сина в Мертве місто, тільки камені і трава - "заворожує". Танцюрист Влад Яма влаштував дружині і синові дивний сюрприз, навколо одні камені

Також Знай писав, дружина Влада Ями Лілія мало не згоріла на Новий рік, суддя "Танці з зірками" тільки посміхнувся: "Наш перший"

Раніше Знай повідомляв, легенда з "Танці з зірками" Влад Яма наковтався метафана і мало не задихнувся, Оля Полякова боїться повторити: "не дихав"