Знаменита українська виконавиця Наталія Могилевська часто радує шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в instagram. Зірка показує яскраві моменти з особистого життя і професійної діяльності. Так, цього разу вона поділилася спільним фото співачкою з Олею Поляковою.

Наталія Могилевська поділилася серією нових фото, на яких позує в компанії відомої співачки Олі Полякової. Судячи з геолокації на знімках зірки зустрілися в Національному палаці мистецтв Україна.

Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram
Наталя Могилевська. Фото: Instagram

Колеги по цеху зробили кілька яскравих Селфі з різних ракурсів і чуйно подуріли, кривляючись в камеру. Могилевська нагадала про майбутні концерти Полякової і зазначила, що була дуже рада зустрічі, а також відпустила на адресу співачки комплімент.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Олька @polyakovamusic, забула запросити тебе на концерт 9-10 березня в Києві. Будеш? Рада була зустрічі! Ти як завжди персик", - підписала публікацію Могилевська.

Шанувальники прийшли захват від зоряного тандему і закидали співачок компліментами.

"Ну красуні ж"," дівчатка ви, як завжди, шикарні, так тримати", "красуні мої улюблені", "Наталя, ви шикарна красуня", "дві мої улюблені талантиці! 😉 😁 Бажаю натхнення невичерпного!",- написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, дочка Олі Полякової Маша довела зірковій мамі, що вона вже доросла: "Нереально красива".

Також ми писали, Тоня Матвієнко з квітами згадала про двох головних янголят - Арсен Мірзоян "в угоду" не входить.

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову.