Відома українська виконавиця Аліна Гросу активно веде свою сторінку в instagram, за якою стежать понад 470 тисяч осіб і регулярно підігріває інтерес шанувальників яскравими знімками і відео. Цього разу зірка влаштувала фотосесію в спокусливому рожевому корсеті.

Аліна Гросу володіє розкішною фігурою і часто хвалиться нею в найвишуканіших і пікантних нарядах. Кожен вихід зірки на сцену це не тільки насолода для ух, але і для очей шанувальників.

Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube
Аліна Гросу. Фото: скріншот youtube

Так, цього разу Аліна Гросу влаштувала невелику фотосесію в напівроздягненому вигляді. На зірці один лише корсет рожевого кольору, який стиснув її пружні форми. Співачка позує на фото, які були зроблені в чорно-білому стилі і в кольорі. Вона звернулася до шанувальників і попросила вибрати, які кадри вийшли найвдаліше.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відповідь фанатів не змусила себе довго чекати. Багато вкотре захопилися красою знаменитості і порівняли її з лялькою.

"Груди хоч натуральні?", "Кольорові", "лялька", "Красотулька", "всі класні", "кожне фото особливе. На кольорових ви як Барбі❤️", "всі дуже класні фото", "тут краще кольорові", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Аліна Гросу показала Каті Осадчій з чого починалася її зоряна кар'єра:"мої перші".

Також ми писали, Аліна Гросу показала кращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна розповіла про важкий досвід домашнього насильства:"Востаннє проломив мені череп".