Ліонель Мессі щосили намагався пристосуватися до життя в ПСЖ, і його виступи були розчаровуючими останнім часом.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Відхід Ліонеля Мессі з клубу "Барселона" в "Парі Сен-Жермен" минулого літа потряс футбольний світ, і гравець щосили намагається пристосуватися до життя у Франції.

Аргентинець був змушений покинути "Барсу" через їх фінансові проблеми, а це означало, що вони не могли дозволити собі продовжити його контракт, незважаючи на те, що гравець запропонував величезне скорочення зарплати, щоб залишитися в клубі.

ПСЖ надав 34-річному гравцеві можливість довести, що він один з кращих, але йому ще належить запалити Лігу 1 з одним голом і п'ятьма передачами в 12 матчах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

El Confidencial повідомив, що семиразовий володар "Золотого м'яча" бореться з мовним бар'єром, погодою в Парижі, а також знаходиться далеко від свого старого будинку.

Мессі і його сім'я в даний час проживають в Парижі поруч з міжнародними товаришами по команді Анхелем ді Марією і Леандро Паредесом.

Але в сім'ї тепер немає особистого футбольного поля, басейну, великих садів і мальовничого виду, з яким, як вважається, Мессі бореться.

Далі в звіті говориться, що Мессі дуже професійно поставився до свого трансферу, хоча був шокований тим, наскільки напруженими є щотижневі матчі Ліги 1, до яких Мессі дійсно звик тільки під час гри в Лізі Чемпіонів.

Мессі
Мессі

Гравець зі здібностями футбольної легенди повинен бути в змозі впоратися з вищим дивізіоном французького футболу, і його низка травм не допомогла йому вкластися в ліжко, хоча він не вражає.

Але, незважаючи на свою погану форму на полі, бос «Барси» Хаві, очевидно, як і раніше високо цінує свого колишнього товариша по команді, оскільки він запитав Мессі, що він думає про те, чи варто намагатися підписати 18-річного Хаві Сімонса в кінці сезону.

Левандовскі і Мессі, скріншот: YouTube
Левандовскі і Мессі, скріншот: YouTube

Голландець раніше був у "Барселоні", але приєднався до "ПСЖ" після отримання вигідної пропозиції, яка з тих пір не продовжувалася. Однак, згідно з El Nacional, Мессі сказав своєму колишньому клубу не переслідувати півзахисника, оскільки йому не вистачає смирення, і він думає, що він краще, ніж він є.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про жахливі результати Ліонеля Мессі в ПСЖ.