Кім Кардашьян розкритикувала свого відчуженого чоловіка Каньє Уеста через їх публічну сварку через те, що їх дочка Норт продовжує використовувати платформу соціальних мереж TikTok «проти волі».

Відповідний пост розмістили на порталі "Daily Star"

Подружжя, яке було одружене шість років, спільно виховувало своїх дітей, але останнім часом відносини між парою стали дуже напруженими після того, як в Інтернеті з'явилися різні публічні заяви.

Після їх розриву пара намагалася прийти до угоди, розробляючи спосіб поділитися своєю брудною білизною через соціальні мережі та різні інтерв'ю, які залишили їх у гарячій воді.

Тепер мама чотирьох дітей відповіла довгою заявою в Інтернеті, звинувативши свого колишнього в "постійних нападках" на неї і її сім'ю всього через кілька місяців після того, як пара подала на розлучення.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Кім Кардашьян
Кім Кардашьян

Вона написала: "постійні нападки Каньє на мене в інтерв'ю і в соціальних мережах насправді більш шкідливі, ніж будь-який TikTok North, який може створити. Як батько, який є основним годувальником і опікуном наших дітей, я роблю все можливе, щоб захистити нашу дочку, а також дозволяю їй висловлювати свої творчі здібності в тому середовищі, в якому вона хоче, під наглядом дорослих, тому що це приносить їй щастя. Розлучення досить важке для наших дітей, і одержимість Каньє спробами контролювати і маніпулювати нашою ситуацією так негативно і публічно тільки завдає ще більшого болю всім».

Кім Кардашьян і її дочка
Кім Кардашьян і її дочка

Кім продовжував: "з самого початку я не хотіла нічого, крім здорових і підтримуючих відносин спільного виховання, тому що це те, що краще для наших дітей, і мене засмучує те, що Каньє продовжує робити це неможливим на кожному етапі шляху. Я хочу врегулювати всі питання, що стосуються наших дітей, в приватному порядку, і сподіваюся, що він, нарешті, зможе відповісти третьому адвокату, який у нього був За останній рік, щоб вирішити будь-які питання мирним шляхом».

Нагадаємо, що сестра Кім Кардашьян Кортні показала своє ідеальне тіло.