Відома українська актриса і головна героїня першого сезону шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, що для неї найголовніше це відчуття самої себе. А у цьому їй допомагає догляд про себе.

Про це Ксені Мішина вирішила розповісти на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram і поділилася милим відео з собакою.

"Навіть якщо весь світ буде вважати, що ти красива, а ти так не будеш думати - хіба це буде мати сенс? Зараз багато і з різних точок зору говорять про те, як важливо полюбити і прийняти себе, але істина одна: саме твоє ставлення до тебе першорядне. Саме воно - причина, а не наслідок", - зазначила вона.

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної
Фото зі сторінки Ксенії Мішиної


Ксенія Мішина зазначила, що світ здається дуже складним і багаторівневим, але насправді, найважливіші принципи дуже прості. Але багато хто шукає підступ, і звик все ускладнювати і накручувати себе.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року
Показати ще

Фото зі сторінки Ксенії Мішиної
Фото зі сторінки Ксенії Мішиної

"Тільки от якщо прийняти їх і жити за цими принципами, щастя неминуче. Мені захотілося показати кожній дівчинці силу турботи про себе. Простої, маленької, іноді непомітної в кожному дні, але такої великої, коли вона збирається з фрагментів. Маленькі щоденні справи змінюють великий результат у часі", - зазначила вона.

Нагадавши, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина розповіла, чого ніколи не допустить у відносинах: "жінки несуть цей хрест"

Раніше Знай писав, Еллерт так не вмів? Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, як правильно любити жінку. Колишня" Холостячка " Ксенія Мішина зізналася, чим їй не догодив би Еллерт

Також Знай повідомляв, Ксенія Мішина не приховала " ненависть "до себе і перейшла на образи:"Холодна вся, жахлива". Ксенія Мішина показала, як виглядає ненависть до неї з додаванням щіпки подвійних стандартів