Російський реп-виконавець Артем Качер і популярна співачка Ані Лорак порадували шанувальників спільним виконанням їх нової спільної пісні. Зірковий дует виконав новоспечений хіт прямо в салоні автомобіля. Відео артист опублікував на своїй сторінці в instagram.

Нещодавно Артем Качер і Ані Лорак випустили спільний трек, який з перших днів почав підкорювати різні чарти і впевнено тримаються серед найпопулярніших композицій. На честь цього артисти записали спільне відео, на якому підспівують новоспеченому хіту в автомобілі і ефектно жестикулюють.

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

"Ну ось і зустрілися😜 ✨ наш з @ anilorak "Материк" впевнено тримається у всіх топ чартах країни 😮 💨 👏 ну а зовсім скоро виходить кліп, який ви всі дуже довго чекаєте", - підписав публікацію артист.

Шанувальники дуже тепло зустріли настільки яскраве і емоційне відео. Вони подякували артистам за творчість і відзначили, що їх спільна пісня справжній хіт.
"Я кайфую від вашого виконання, ви просто", "ви нереальні", "дуже круто! Кароліна звичайно профі своєї справи 👏 👏 👏 крутий дме", "пісня 🔥красивий дует, красиві голоси", "1000 раз спасибі за такий шикарний трек", "кайфуємо разом з вами від треку!",- написали в коментарях.