Спортивна журналістка, ведуча програми "Проспорт" Олександра Лобода активно веде свій блог у соцмережі instagram і частенько радує шанувальників ефектними знімками. Цього разу вона похвалилася ідеальною фігурою в спокусливому боді.

Олександра Лобода крім своїх професійних якостей може похвалитися розкішною фігурою, якій позаздрять навіть деякі моделі.

Олександра Лобода, фото: Instagram
Олександра Лобода, фото: Instagram

Так, цього разу телеведуча поділилася пікантним знімком, на якому позує у відвертому боді і куртці-косусі. Образ вийшов дуже ефектним і до того ж максимально підкреслив розкішні форми журналістки.

У підписі до публікації Олександра Лобода розповіла, що почала дивитися новий серіал і придумала для себе кодове ім'я.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

"Будь я героїнею серіалу "Паперовий дім", називалася точно якось романтично-наприклад, Катанія", - поділилася журналістка.

Втім, шанувальників більше зацікавив ефектний вигляд журналістки, про що вони повідомили в коментарях.

"Так це ж просто дуже круте фото - це пожежа!", "Вау який образ шикарний", "Ваааааау! Це дуже", "красиве фото 😍 а погляд просто заворожує", - написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Світлана Лобода нагнулася, щоб показати вигини в шкіряних штанцях: результат занять очевидний.

Також ми писали, Анна Седокова поскаржилася на маленькі "баклажанчики" у чоловіків.

Нагадаємо, найзнаменитіші подруги в шоубізнесі: від Кіри Найтлі до Маші Єфросиніної. Як відомо, знаменитостям не чуже нічого людського