На честь Дня кращої подруги пропонуємо вам добірку як українських, так і зарубіжних знаменитостей, які не приховують теплі почуття.

26 січня відзначається День кращої подруги. Передбачається, що в цей день варто зібратися зі своїми близькими людьми і закотити вечірку шампанськими, дівич-вечір або просто посиденьки в улюбленому закладі. У деяких країнах, наприклад, Британії в цей день прийнято ходити до подруги або обмінюватися з нею подарунками. Врешті-решт, це відмінний спосіб підтримувати соціальні зв'язки.

Знаменитостям не чуже нічого людське, тому пари знаменитостей, які не приховують тісних дружніх відносин.

Соломія Вітвіцька та Світлана Тарабарова

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ольга Полякова і Маша Єфросиніна

Кіра Найтлі і Сієнна Міллер

Віра Брежнєва і Катя Сільченко

Настя Каменських та Ганна Андрійчук

Нагадавши, Аліна Гросу пригадала найбільший "зашквар" у своєму житті до знайомства з Романом Полянським: "тривав всього 30 хвилин"

Як повідомляв Знай.иа, Дзідзьо розлютився не на жарт через жінку, Данилко запанікував поруч з ним: "Дайте бінокль, нічого не бачу"

Також портал Знай.иа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Також ми писали, що Alyosha показала зворушливу історію кохання з Тарасом Тополею - від таких почуттів стискається серце.