Відома українська співачка Гайтана має чимало шанувальників, тому намагається регулярно радувати їх новими фото з особистого і творчого життя в соціальній мережі instagram. Так, цього разу зірка показала фото зі спортивного залу, позуючи біля боксерської груші.

Гайтана вирішила порадувати фанатів новим ефектним знімком, на якому постала в обтягуючих лосинах і скромному светрі. Зірка позує спершись на боксерську грушу, а руках тримає рукавички для цього ж виду спорту.

Гайтана, фото: Instagram
Гайтана, фото: Instagram

Як виявилася такий образ Гайтана вибрала не просто так. У підписі до фото вона зазначила, що дівчата вміють збивати чоловіків з ніг і для цього їм зовсім не обов'язково володіти навичками боксування.

Популярні новини зараз
Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

"Як сказав один мій знайомий боксер: "Дівчатам необов'язково мати навички боксування, щоб збити чоловіка з ніг"", - підписала фото знаменитість.

Один з користувачів мережі зазначив, що зірка виглядає на фото вельми ефектно.

"Виглядаєте вбивчо", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, дочка Олі Полякової Маша довела зірковій мамі, що вона вже доросла: "Нереально красива".

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце :" як завжди персик".

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову. Співачка захопила шанувальників яскравим образом у спокусливій спідничці і обтягуючій футболці.