Олег Винник, російський бізнесмен, який став відомим після трагічної загибелі його сім'ї, розлучився з другою дружиною і знайшов нове кохання. Про це повідомляють російський ЗМІ.

Як відомо, в 2015 році в житті чоловіка трапилася трагедія: його дружина і двоє маленьких дітей загинули в авіакатастрофі над Синаєм.

Фото: Олег Винник з першою сім'єю, starhit
Фото: Олег Винник з першою сім'єю, starhit

Через п'ять років бізнесмен знову одружився, його обраницею стала фітнес-тренер на ім'я Алекс. Не минуло й півроку, як пара розлучилася. За словами Олега, вони з дружиною виявилися занадто різними людьми, а взаємна повага і любов кудись зникли.

До моменту розлучення у Олега Винника вже була нова любов - він захопився гімнасткою яною Кім, яка молодша за нього майже в два рази.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фото: Олег Винник з Яною Кім, starhit
Фото: Олег Винник з Яною Кім, starhit

Злі язики твердили, що саме Яна винна в невдачі шлюбу Олега, але сам чоловік запевняє, що він і його дружина Алекс роз'їхалися задовго до розлучення.

Яна каже, що їхні стосунки просто прискорили неминуче.

"Знала, що після нашої зустрічі він розлучиться», — впевнена 20-річна красуня. Її, судячи з усього, не бентежив факт наявності дружини у бізнесмена.

Фото: Олег Винник з Яною Кім, starhit
Фото: Олег Винник з Яною Кім, starhit

Про третій шлюб Олега мова поки не йде, але зараз закохані живуть разом і насолоджуються товариством один одного.

Раніше повідомляли, приборкувач "вовчиць" Олег Винник у новій косусі заманює українок цеглинкою: "Потрібно з любов'ю".

Як повідомляв Знай.uа, кращі різдвяні пісні Винника, Олега Скрипки та Пономарьова: послухаєш і відразу посмішка на обличчі.

Знай.uа писав, "Ігри талантів" переплюнули майже всі пригоди Дмитра Комарова: ризик життям на межі людських можливостей.