Українська співачка Тіна Кароль має безліч прихильників та користується пожвавленим інтересом у публіки. Цього разу співачка вирішила зачарувати своїм шалено звабливим сміхом.

Чергове відео у молодіжній мережі TikTok привернув увагу сотні шанувальників, адже Тіна була розкута, зваблива та мала шикарний вигляд.

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

Зірка з'явилася у мить, коли її підпудрювали перед виходом на сцену. Кароль одягнена у строгий костюм з шикарним корсетом, який підкреслює принади співачки. дівчина підійшла до оператора та запитала:

"А кудли я прийшла? ла-ла-ла. Куди я прийшла?". Помічники прошепотіли "Стережися!". Після чого зірка залилася своїм розкішним сміхом.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Варто сказати, що у руках Кароль тримала флаєрки з назвою шоу "Ігри талантів". Швидше за все красуня знімається у перервах між зйомками шоу. Біля неї багато помічників, які слідкують, щоб дівчина виглядала на всі сто.

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

У TikTok на Тіну Кароль підписано понад 365 тисяч прихильників. А відео, про яке йде мова, зібрало 222 вподобайки.

У коментарях зірку розпитували про нове шоу та захоплювалися красою, її чарівним голосом та зізнавалися у коханні.

Тіна Кароль. Фото: TikTok
Тіна Кароль. Фото: TikTok

"Це вже зйомки нового шоу?", "Тіна ви шикарна!", "Боже люблю твій сміх", "Стережусь", "Тіна виглядає, як завжди, надзвичайно", "Кохана, люблю тебе", - написали шанувальники.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розповіла про колишнього, про якого ніхто не чув.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль відповіла "ні" на пропозицію Дана Балана.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль вибере, хто поїде на "Євробачення-2022".