Міністерство цифрової трансформації очікує запуск розмитнення автомобілів через "Дія" до кінця 2022 року. Про це повідомляє портал autoconsulting.

Такі плани розкрив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. Він зазначив, що на цей час над цим працює парламент, бо для запуску потрібно змінити певним чином законодавству.

автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН
автомобіль, Розмитнення: скриншот youtube ТСН

Якщо зміни наберуть чинності, то розмитнення транспортного засобу буде проводитися автоматично. Власник транспорту може за допомогою додатка Отримати ряд необхідних документів, подати їх в електронній формі, а також оплатити митні платежі.

Про нову можливість розповів прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у травні минулого року. Він зазначив, що дані зміни спростять процес оформлення і допоможуть у реформуванні митниці. Прем'єр-міністр доручив Кабміну попрацювати над цим проектом, і в середині вересня Кабінет міністрів прийняв постанову для надання цієї можливості.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

розмитнення машин
розмитнення машин

Зміни в законі набрало чинності з грудня і на цей час ця функція знаходиться на стадії тестування до кінця 2023 року.

Нагадавши, Володимир Зеленський "стукнувся кулачками" з прем'єр-міністром Нідерландів - "Надійний партнер".

Також Знай писав, Володимир Зеленський "втратив" пам'ять на зустрічі з прем'єром Британії Джонсоном: "ми все одно здобудемо перемогу". Лідери країн провели спільний брифінг

Раніше повідомляв Знай, Володимир Зеленський показав найбільшого друга: Єрмак і Шмигаль навіть поруч не стоять.

Знай.иа писав, ось навіщо потрібно завжди мити овочі та фрукти: продавщиця в брудних ліжках влаштувала" дефіле " по продуктовій полиці.