Оля Полякова розповіла, як довго йшла до своєї зіркової кар'єри. Новий досвід у тренерському кріслі подобається співачці.

Черговий сезон співочого шоу "Голос країни" вразив змінами у жюрі. Серед менторів постали Надя Дорофєєва, Славко Вакарчук, Потап та Оля Полякова. У "Світському житті" Катя Осадча розпитує Полякову, як їй подобається роль тренера.

Оля зізнається, що починала свою кар'єру разом зі старшим, Славком Вакарчуком, а запалала разом з наймолодшим тренером, Надею Дорофєєвою. Тому вона всіх давно знає, і за словами Полякової, дуже класна тепла компанія.

Оля Полякова. Фото: Youtube
Оля Полякова. Фото: Youtube

"А от коли наші учасники будуть конкурувати, і змагатися один з одним, тоді й підключиться здорова конкуренція".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам
Показати ще

На питання Каті, хто на думку Полякової буде конкурентом, між ким точитиметься боротьба, Оля Полякова відповіла, що це не від них, тренерів залежить.

"Якби ми конкурували у вокалі, то я думаю, що я б виграла Голос країни", - заявила Полякова, та напівжартома додала, - "Я співаю гарніше, ні гучніше за всіх".

Оля Полякова. Фото: Youtube
Оля Полякова. Фото: Youtube

Також Полякова розповіла, що до хейту, навколо її імені, вона ставиться спокійно, "така моя планида", - так казала, нібито бабуся співачки. Тому їй все вдається непросто, і для досягнення успіху вона багато працює.

Нагадаємо, раніше Гайтана показала, як збити з ніг будь-якого чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Полякова перевершила популярну матусю в битві краси.

Також "Знай.ua" писав, що Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще за свою доньку