Відома українська співачка Оля Полякова любить вражати свою публіку. Саме тому вона щоразу дивує більш відвертими та епатажними образами. Однак, вже зараз їй на п'яти наступає її старша донька Маша, яка схожа на неї як дві краплі, і так само любить вражати публіку.

Саме тому на сторінці програми "ЖВЛ" в Instagram вирішили влаштувати "батл" образів мами та доньки.
На знімку Оля Полякова позувала у розкішній вечірній сукні чорного кольору, яка грайливо оголила її декольте. Родзинкою цієї сукні стала саме зона декольте, адже там створювалася імітація язиків полум'я. Знаменитості зробили розкішні локони, які ніжно спадали на її плечі, а у її вушках красувалися масивні сережки.

Фото: instagram \\ zhvl_official
Фото: instagram \\ zhvl_official

Донька знаменитої співачки теж обрала не менш стильний образ. Вона одягнула коротеньку спідничку, білу сорочку з краваткою, а поверх цього накинула строгий піджак. Не забула Маша і про макіяж та зачіску. Дівчині заплели дві кіски так, що спереду волосся було зібране, а ззаду - розпущене. Зухвалості образу додавали чорні стрілки та ніжні пухкі вуста, які підкреслили помадою нюдового кольору.

Фото зі сторінки Маші Полякової
Фото зі сторінки Маші Полякової

Користувачі мережі одразу ж прийнялися оцінювати "батл" образів мами та доньки, залишаючи у коментарях свої коментарі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Маша 🔥", "Яблучко від яблуні, як кажеться)", "Маша схожа дуже на Олю, але не на цьому фото", "Мені Маша схожа на молоду Моніку Беллуччі, але аж ніяк не на маму", "Та що там батлити?)Вони однакові)", "Суцільна краса. Сяйте", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Маша Полякова розповіла правду про свого бойфренда: "Ї**ться з моїм кращим другом". Дочка суперблондинки розповіла про цікавий досвід

Також Знай писав, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще за свою доньку: "Вона не готова". Співачка чесно оцінила вокальні здібності своєї доньки Маші і її шанси виграти в шоу "Голос країни"

Раніше Знай повідомляв, Оля Полякова пообіцяла викрити секрети "Голосу країни", замішана Тіна Кароль: "За гарячими слідами"