Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт вдруге стали батьками. Наймолодша мільярдерка в світі народила хлопчика. Про це вона повідомила на власній сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям і розвитком бізнесу спостерігають 309 мільйонів фоловерів.

Повідомляється, що малюк з'явився на світ в красиву дату — 2 лютого 2022 року. Щасливі батьки відзначають, що вже давно хотіли народити другу дитину і подарувати малятку Стормі молодшого братика або сестричку.

У шлюбі Кайлі Дженнер і Тревіс Скотт перебувають вже чотири роки, і час від часу їх пара привертала до себе увагу гучними скандалами.

Скрін, Instagram Кайлі Дженнер
Скрін, Instagram Кайлі Дженнер

Незважаючи не деякі розбіжності, які час від часу виникали між подружжям, вони не залишали спроб завагітніти вдруге.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Імені малюка поки не повідомляють. Сама новоспечена матуся зізнається, що в захваті від дітей і завжди мріяла про велику і дружну сім'ю.

Кайлі Дженнер, скріншот із відео
Кайлі Дженнер, скріншот із відео

«Congratulations Kylie!!!! Beyond happy for you!!! (Вітаємо Кайлі!!!! Шалено радий за тебе!!!)", "beautiful mama & beautiful baby (красива мама і красивий малюк)", "Can't wait to meet the little angel (не можу дочекатися зустрічі з маленьким ангелом)", - пишуть в коментарях до повідомлення шанувальники Кайлі.

Нагадаємо, що архівні фотографії сестер Дженнер викликали неабиякі баталії в соцмережі.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", Кендалл Дженнер показала свої принади в зухвалому купальнику.

Крім того, "небанальний прийом": Кендалл Дженнер показала, який дешевий матеріал підкорив сучасні тренди. Дозволити може кожен. Цієї зими трикотаж очолює список головних трендів сезону. Кендалл Дженнер показала, як не бути банальним.