Стало відомо про те, що відома українська співачка, Аліна Гросу випустила автобіографічну пісню, яка була написала ще 10 років тому. У ній йдеться про зраду.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також використовує даний майданчик для того, щоб просувати свою творчість, як цього разу.

У новому ролику вона показала деякі кадри зі зйомок, які найімовірніше увійдуть в кліп, який ще не був знятий, але вони незабаром планують це зробити.

"Прем'єра пісні❤️🥃 #ВІСКІ А ми вже готуємося знімати кліп😊 який сценарій ви тут бачите?) "- йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Дану пісню Аліна Гросу написала коли їй було всього 16 років, коли сиділа за роялем в Інституті. Оповідає вона про зради, про несправедливу долю, і багато хто знайде тут себе.

"Ця пісня абсолютно автобіографічна. Це моя історія, про яку я довгий час мовчала і тільки коли рани зажили, я вирішила Вам її презентувати. Всі ці роки я займалася пошуком стилістичного напрямку цієї пісні, пошуком тієї самої аранжування, яка б підкреслила мої слова і музику" - розповідає артистка.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають.

"З прем'єрою, наша дорога 🔥❤️ пісня вогонь👏 👏";

"Супер🔥 🔥 🔥 🔥";

"Бравооооооооо👏👏👏👏👏👏😍😍😍😍😍😍";

"Отетерівши)))�😍😍😍👏👏👏🔥🔥�❤️❤️❤️";

"Агонь пісня🔥 🔥 🔥 несподіваний репертуар😍 😍 😍";

"Слуш слухаю пісню і бачу коли стакан з віскі по барній стійці їде😂";

"Дивимося зараз фільм" Таємниця кумира"! Вова молодець!!!🔥👏👏😍😍😍😍";

"🔥🔥🔥🔥🔥👏👏👏👏👏❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Аліна Гросу натягнула корсет не за розміром і вразила пишними формами

Раніше повідомлялося, що Аліна Гросу мрійливо застигла біля дитячої каруселі з конячками, але покататися не наважилася

Також, Аліна Гросу показала кращі сторони Романа Полянського, тільки такий чоловік зміг її підкорити