Стало відомо про те, що Лілія Ребрик і Сергій Бабкін зовсім скоро з'ясують, у кого сильніше інтуїція. Все це в новому шоу "Ігри талантів" на телеканалі "Україна".

Вже з 26 лютого вся країна із захопленням спостерігатиме за неймовірними талантами людей і перевірятиме своє "шосте чуття" разом з гравцями нового грандіозного шоу "Ігри талантів" на каналі "Україна". У кожному з 12 випусків зійдуться по двоє простих українців, які прийшли на проект для здійснення своїх заповітних бажань. А допомагати їм у цьому будуть українські знаменитості. Так, в одному з епізодів своєю логікою та інтуїцією будуть мірятися телезірка Лілія Ребрик і музикант Сергій Бабкін.

Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"
Ігри талантів, фото: телеканал "Україна"

Учасники нового масштабного шоу продемонструють сотні талантів і умінь на межі людських можливостей. Глядачі будуть шоковані. Спочатку гравцям і глядачам потрібно буде вгадати, якими здібностями володіють ці люди. Актриса Лілія Ребрик, наприклад, буде прислухатися до внутрішнього голосу.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Особливо до першого враження, тому що потім включається розум:"А раптом?" І ось це "А раптом" зазвичай заважає, - каже Лілія Ребрик за лаштунками нового шоу"ігри талантів". - Тому я переконана, що завжди потрібно довіряти своїй першій думці. Не знаю, наскільки мені вдасться вгадувати таланти всіх учасників, але думаю, що людей, досконально володіють своїм тілом-танцівників – художніх гімнасток, можливо, акробатів-зможу розпізнати. Їх можна виділити по статурі, якимось жестам. Треба бути дуже уважним, тому що підказки можуть бути скрізь".

А ось її суперником стане музикант Сергій Бабкін, який також найімовірніше буде довіряти "шостому почуттю". При цьому сам він про себе говорить як неазартна людина, але зіграти в шоу зважився відразу.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

"Скільки себе пам'ятаю, ні карти, ні інші азартні ігри мене не цікавили. Але ж тут потрібно включати інтуїцію. До того ж це командна гра – трохи шоу, трохи театру і безліч загадок. Мені дуже подобається! Чесно кажучи, на мій погляд, логіка рідко допомагає, тому буду прислухатися до свого внутрішнього голосу", - розповів на знімальному майданчику каналу "Україна" Сергій Бабкін.

Нагадаємо, що Сергій Бабкін так занурився в крижану ополонку на Водохреща, що волосся стало дибки не тільки на голові: перший "морж" на селі

Раніше повідомлялося, що Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх

Також, Лілія Ребрик у байкерській куртці покінчила з минулим і зважилася на переїзд