Дочка продюсера Костянтина Меладзе, Лія Меладзе, вийшла на сцену в українській версії шоу «Голос країни» і змусила розвернутися до себе всіх чотирьох суддів.

У третьому випуску 12 сезону «Голосу країни» Лія виконала на сліпих прослуховуваннях пісню "Hallelujah" Леонарда Коена.

Не дивлячись на такий успіх, багато глядачів скептично поставилися до реакції суддів і вважали її перебільшеною.

"Лія Меладзе в "Голосі" - а що це було? Вийшла дівчина, красиво заспівала Hallelujah, але явно без ефекту вау. А судді поводяться так, ніби Уїтні Х'юстон воскресла. Лія аж чотири крісла розгорнула і вибрала Дорофєєву. При чому сама вона дуже навіть розташовує, і видно, що хвилювалася. Але з ажіотажем навколо виступу перебір. Це ж не театральний гурток, їй-богу", - пишуть в співтоваристві "Культурна пральня" в телеграмі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Дивно що не розпещена. Не з гнилою душею. Хороша дівчина", "Лія талановита красива дівчинка. Заспівала так ніжно і чуттєво. Незважаючи на знаменитого тата, дуже скромна. Молодець!!!», - пишуть у коментарях до відео глядачі.

"Не вірю, що вони не знали. Вакарчук завжди сидить до останньої ноти, поки натисне, а тут раз і вже натиснув. Дівчинка скромна, хороша, але голос звичайний, є набагато кращі голоси на цьому проекті", - заперечують інші.

Раніше Знай писав, дочь Костянтина Меладзе виступить у 3 випуску "Голос країни-12": "Багато років мріяла про сцену".

Також ми писали, Ані Лорак захотіла ще більше концертів в Україні-але далі боїться: "була в Китаї".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко показала свою темну сторону: Арсену Мірзояну доводиться несолодко.