Ольгу Бузову розкритикували шанувальники за останні фото. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна телеведуча, співачка, актриса театру, кіно, а також співачка Ольга Бузова є популярною особистістю в Росії. На її офіційній сторінці в Instagram більше 23 мільйонів фоловерів, які з радістю лайкають і коментують кожен її пост. Жінка публікує різні фотографії і ділиться різноманітними знімками.

На початку лютого дівчина опублікувала кілька знімків в Instagram зі своєї відпустки в Південно-Африканської Республіки. На обох жінка постала з розсунутими ногами. На одному зі знімків жінка сидить на перед тарілкою з піцою, а на іншому в такій же позі сидить на тлі басейну.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Багато шанувальників відзначили струнку фігуру Бузової, а хтось порівняв її дії з Волочкової.

"Волочкова на минималках )))"; "Мда. Волочкова нервово курить в сторонці"; " що то вже занадто. 😂 😂 😂 "; "Волочкової в одну палату!"; "Ой, здається у вас купальник "сів"😄 😄 😄"; " яке огидне фото!!!! Перед їжею молитви читають!!!! І ця особа потім викладає пости з церковними святами??? Їй богу дно!!!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "не такий вже й мудак"

Як повідомляв "Знай.ua", дочка зірки 2000-х років виявилася розумнішою за маму, співачка навіть одяглася:" Від сили 6 років"

Також ми повідомляли, що Артем Пивоваров перед 30-им ювілеєм сів у крісло тракториста, Jerry Heil сподобається.