Відомий телеведучий масштабних українських шоу "Співають всі!" і "Маска" на телеканалі "Україна" Володимир Остапчук любить радувати свою значну армію шанувальників яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за ним стежать понад 520 тисяч осіб.

Молода дружина телеведучого Христина Гірник також має немаленьку аудиторію в соцмережі і частенько розповідає фанатам про особисте життя, присвячуючи їх в цікаві подробиці. На дівчину в Instagram підписано понад 100 тисяч осіб.

Христина Гірник, фото: Instagram
Христина Гірник, фото: Instagram

Цього разу Христина розповіла шанувальникам про своє не найвдаліше проходження МРТ. Вона вирішила обстежити шийний відділ хребта і щелепно-лицьову область. Коли підходила черга до другого етапу, Вона зловила справжню панічну атаку. Дівчина почала накручувати себе різними думками, при цьому їй здавалося, що вона немов задихається. Крім того, її серцебиття почастішало, а долоньки стали мокрими.

Скріншот з Insta Stories, Христина Гірняк
Скріншот з Insta Stories, Христина Гірняк

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Христина Гірняк
Скріншот з Insta Stories, Христина Гірняк

У підсумку їй довелося перенести МРТ, але повернеться вона вже з чоловіком Володимиром. Як заявила дівчина, таке обстеження вона робить не вперше, тому їй було вкрай дивно спостерігати у себе таку реакцію.

Нагадаємо, Володимир Остапчук мало не відкусив красуні-дружині пів-обличчя після відрядження: "Подумала ,що Зеленський"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Вови Остапчука злягла з температурою після гучної 3-денної вечірки в Буковелі: "Мені дуже погано"

Також портал Знай.uа писав, що Вова Остапчук втік за кордон, молода дружина Христина Гірник запричила: "Поматросив і кинув"