Зірка Володимира Остапчука запалилася на небосхилі українського шоу-бізнесу під час проведення "Євробачення", коли він був там одним з трьох ведучих.

Після цього Остапчук продовжував трудиться на своє ім'я, з'являючись в різних шоу, але пік стався, коли він зі скандалом розлучився зі своєю дружиною. Не злічити, скільки передач обходила ця пара, розповідаючи свою версію подій. Після цього Володимир одружився на Христині Горняк - дівчині, до якої він пішов від дружини Олени Войченко. Зараз, судячи з соцмереж ведучого, він неймовірно щасливий з новим коханням. Однак, які ж ще скелети" заховані в шафі у чоловіка? Про одне з них стало відомо на телешоу "Хто зверху" ведучими якого є Леся Нікітюк і Сергій Притула.

Сергій Притула та Леся Нікітюк, скріншот
Сергій Притула та Леся Нікітюк, скріншот

У конкурсі під назвою "Правда/брехня" Остапчук розповів неймовірну історію про себе. Його суперниці Ірині Федишин потрібно було сказати, чи реальна це ситуація. Володимир сказав, що був випадок в його житті, коли його присоромила Крістіна Агілера при всіх, в мікрофон. Федишин вирішила, що це брехня.

"Це був 2018 рік. Я вів весілля, не в Україні. Я підписав NDA (договір про конфіденційність - прим.ред.). Це були багаті люди. І, стоячи перед важливими персонами, я англійською мовою сказав, що зараз виступить всесвітньо відома співачка Крістіна Агілера. Я сказав, що Агілера має 5 Греммі. Вона взяла мікрофон і сказала: "Це неправда. Тому що за свою наступну пісню я взяла шостий Греммі",- поділився Остапчук.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Володимир Остапчук зловив у ліжку п'яну дружину.

Раніше ми повідомляли, що Владимир Остапчук знайшов привід, щоб порадувати дружину після Парижа.