Українська біатлоністка Валентина Семеренко зійшла з дистанції під час індивідуальної гонки на Зимових Олімпійських іграх-2022 в Пекіні через погане самопочуття.

36-річна спортсменка успішно пройшла два вогневі рубежі, але до третього доїхати не змогла. Валентина Семеренко зійшла з дистанції через стан здоров'я. Межі траси вона не змогла покинути самостійно - її відводили під руки.

Біатлоністка Валентина Семеренко
Біатлоністка Валентина Семеренко

"Лікарі нею займаються. Не вистачило повітря. Почала хороше перше коло, але потім холодне повітря. У неї є незначна алергія на холод. Вона захлинулася, хотіла пробігти, але вже не було сенсу", - прокоментував стан біатлоністки головний тренер жіночої збірної України Урош Велепець.

У гонці також брали участь дві інші українки - Юлія Джима та Ірина Петренко. Дівчата зайняли 10-е і 11-е місця. Олімпійською чемпіонкою в дисципліні стала німка Деніз Херманн. "Срібло" завоювала францужена Анаіс Шевальє-Буше, "бронзу" - норвежка Марте Улсбю-Ройселанн.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Біатлоністка Валентина Семеренко
Біатлоністка Валентина Семеренко

Варто нагадати, що це не єдиний випадок "вильоту" українських спорстменів з Олімпіади. Раніше збірна України втратила Олену Білосюк і Дарину Блашко, які отримали позитивні результати тестів на коронавірус.

Нагадаємо, українська лижниця фінішувала з закривавленим обличчям на Олімпіаді-2022, але перемогу здобути не вдалося

Як повідомляв Знай.uа, Олімпіада в Пекіні принесла Україні гіркий урок - фігуристки достроково залишають змагання: головне за другий день

Також портал Знай.uа писав, за "золото" 3,5 млн грн, а за "срібло" 80 тисяч: скільки отримають українці за медалі на Олімпійських іграх-2022