Відома переможиця романтичного шоу "Холостяк" Даша Квіткова показала звабливе відео, на якому погладила себе по всьому тілу рукою.

Дівчина розмістила у своєму Instagram короткий ролик, у якому позує на узбережжі у коротесенькій чорній сукні. В одній руці у красуні - тоненькі босоніжки, а іншою вона погладжує себе по всім вигинам, повертаючи голову то в одну, то в іншу сторону.

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

Її сукня виблискує блискітками, як і сріблясті босоніжки. А на шиї у красуні висить намисто з перлів. Вітер розкуйовдив волосся Даші, а захід сонця додав барв і загадковості.

"Сяяти яскраво, як хто?", - спитала красуня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Даша Квіткова. Фото: Instagram
Даша Квіткова. Фото: Instagram

Даша Квіткова разом зі своїм чоловіком, екс-Холостяком Микитою Добриніним, та маленьким синочком, відпочиває у теплих країнах.

Дівчина щодня виставляє чарівні фото з пляжів, бавлячись та насолоджуючись прекрасними миттєвостями перебування біля моря.

У коментарях дівчину підбадьорюють, та пишуть приємні коментарі.

"Шикарна", "Ти найпрекрасніша", "Дуже гарна", "Як сапфір Микити", "Така красива мама", "Чарівно", "Ах, які кадри". "Даша ви прекрасна", "Надзвичайно красива", "Така жіноча", "Чарівна, слів нема", "Це коли народила і хочеться бути колишньою, Красива мама", - пишуть шанувальники Даші, які продовжують спостерігати за дівчиною з часів її участі у шоу.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Катя Осадча впустила українців до своєї спальні, Горбунов не проти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Гросу мрійливо застигла біля дитячої каруселі з конячками.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова розповіла, як розлучилася з Добриніним в аеропорту.