Евгеній Комаровський дав корисні поради батькам щодо підготовки до зйомок. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український педіатр Євген Комаровський, до якого прислухаються і мами, і бабусі, дає корисні поради про те, як лікувати своїх дітей і коли слід поводитися з лікарем, що зробило його популярним. На його Instagram-сторінку підписано 9,4 мільйона фоловерів, який лайкають і коментують кожен його пост. Часто його аудиторія задає питання, що цікавлять.

Євген Комаровський. Фото: скріншот youtube
Євген Комаровський. Фото: скріншот youtube

Нещодавно на офіційній сторінці доктора Євгена Комаровського з'явився пост, в якому він відповів на питання батьків, які турбувалися, що фотоспалах може нашкодити дитині. Педіатр зазначив, що немає ніяких досліджень про те, що даний фактор шкідливий.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Фотографуйте дітей!!! Обов'язково!",- повідомив Комаровський.

Євген Комаровський. Фото: Instagram
Євген Комаровський. Фото: Instagram

Проте педіатр порадив не фотографувати в темній кімнаті, на достатній відстані особи, і робити це нечасто. Порушення цих правил не шкодить здоров'ю, але може діяти на нерви дитині.

"Чим ближче до обличчя, тим спалах неприємніше", - зазначив він.

Нагадаємо, лікуватися вдома або їхати в лікарню? Доктор Комаровський пояснив, коли дитину потрібно госпіталізувати.

Також Знай писав, Євген Комаровський розвінчав міф, що тримав у страху мам і бабусь: "Алілуя, доктор!"

Раніше повідомляв Знай, Євген Комаровський назвав головні правила зберігання продуктів у холодильнику: навіть при відключенні світла