Відома блогерка Саша Бо публікує свої дописи з 2016 року, та має понад 2 млн підписників.

У пабліку на Instagram "Зірковий шлях" у прихильників запитали, чи схвалюють зміни Саші до популярності та після. Зовнішність у дівчини попри молодість надзвичайно змінилася. Вона збільшила собі губи, наростила груди, змінила підборіддя, та інші дрібні деталі у обличчі. Останнє, що зробила блогерка, це змінила свої зуби, вони стали більшими та білішими.

Саша Бо. Фото: Instagram
Саша Бо. Фото: Instagram

У пабліку пишуть, що Саша Пустовіт, справжнє ім'я дівчини, про своє життя "розповідає з 2016 року. Згодом вона стала першою україномовною блогеркою, якій вдалося зібрати в Instagram мільйон фоловерів".

У коментарях відмітили, що дівчина була дуже симпатична, а тепер перетворилася на страшненьку.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Саша Бо. Фото: Instagram
Саша Бо. Фото: Instagram

"Стала дуже страшною.., а була така мила", "Що ця, що Стужук були гарненькими. А зараз це просто клони. Коли з'являються великі гроші, починаються проблеми з головою", "Гарною була, така мила зовнішність була.. А зараз", "З тими зубами дуже страшно виглядає, була природньою симпатичною колись", - написали користувачі.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше темношкіра трансгендерка стала обличчям "Victoria's Secret"

Як повідомляв портал "Знай.ua", ревізор Максим Несміянов порівняв на смак масло та маргарин

Також "Знай.ua" писав, що українці знайшли покинуту садибу з вином і фонтанами