Клара Галле розповіла про свій похід на новий кінофільм "Людина-павук. Немає шляху додому". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Дев'ятнадцятирічна іспанська актриса стала відома завдяки ролі романтичної Гаєль, яка була закохана в свого красеня-сусіда в кінофільму "з мого вікна" на платформі Netflix. На офіційній сторінці Клари Галле два мільйони фоловерів, які лайкають і коментують кожен її пост. Іноді дівчина спілкується з аудиторією через сторіс.

7 лютого дівчина опублікувала кілька фотографій в короткій і синій сукні. Дівчина зазначила, що вибрала цей наряд для того, щоб відвідати "Людину-павука" з Томом Холландом в головній ролі.

"Сьогодні ходила на Spiderman!,- повідомила вона.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фолловери засипали знімок актриси безліччю позитивних коментарів.

"Чудова, світла чисте світло"; "О боже яке обличчя! 😍"; "Проте... хто-небудь, Оживіть нас!😍 "; "Три інфаркти", - зазначають вони.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Роксолана з" чудового століття "Мер'єм Узерлі закинула ніжку і показала, як правильно сідлати "жеребця": "насолоджуйтеся".

Нагадаємо, Ольга Бузова наїхала на колишнього з образами, але Дава розкрив ганебну переписку: "не такий вже й мудак"

Як повідомляв "Знай.ua", радісна Ханде Ерчел з "Постукайся в мої двері" показала, кого любить до безпам'ятства: і це не Керем Бурсін. Дівчина вирішила показати найдорожчу людину в її житті.