Єлизавета II повідомила, про те, що бажає щоб дружина Чарльза стала королевою. Про це повідомляє портал BBC.

На честь сімдесятиріччя свого правління Єлизавета II виголосила промову, в якій згадала свою невістку Каміллу Паркер-Боулз, що носить титул герцогині Корнульської. Жінка зазначила, що хоче, щоб дружина Чарльза носила титул королеви-консорт, коли її чоловік стане королем.

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube
Єлизавета ІІ. Фото: YouTube

Єлизавета II сказала, що вона "щиро бажає", щоб Камілла носила цей титул. При цьому принц Уельський разом зі своєю дружиною були зворушені частиною, як зазначають ЗМІ.

" я хотіла б висловити подяку всім вам за вашу підтримку. Я відчуваю незмінну подяку за вірністю і прихильність, які ви продовжуєте дарувати мені", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Відзначимо, що після смерті Єлизавета II її невістка автоматично прийняла б цей титул, проте в британському суспільстві виникло припущення, що це не так. Все через розлучення для Камілли це не перший шлюб, вона вийшла заміж за Чарльза в 2006 році - через одинадцять років після розлучення зі своїм першим чоловіком. Одруження представника королівської сім'ї було позбавлене всілякої пишності.

Камілла, герцогиня Корнуольська. Фото: Вікіпедія

Нагадаємо, любила більше ніж Вільяма? Спливло архівне фото принцеси Діани і маленького принца Гаррі, яке все пояснює

Також портал Знай.uа повідомляв, що королева Єлизавета II захотіла продавати власний кетчуп-250 гривень баночка, але ж все натуральне. Королева несподівано запустила власний бренд-тепер під назвою Royal Estate продаватимуть кетчуп і соус.

Також Знай.ua повідомляв досі не дає спокою: стало відомо про найбільший жаль Єлизавети II за 70 років на троні.