Відома співачка Наталія Могилевська розповіла про конфліктну ситуацію з 31-річною співачкою-трансгендером Зі Фамелу (раніше Борис Апрель). Остання звинуватила народну артистку буллінгу за повноту і в неприйнятті трансгендерів про це зірка написала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Наталя Могилевська заявила, що не знайома особисто з зі Фамелу, проте добре знала Бориса Апреля. Вона зазначила, що пам'ятає його як вразливого хлопця, який страждав на анорексію і практично не їв, тому дивно звинувачувати її в булінгу за повноту. За словами співачки вона не пам'ятає, щоб Борис Апрель щось їв, оскільки він постійно сидів на дієтах. При цьому, як зазначила зірка, у нього було красиве струнке тіло.

Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube
Наталя Могилевська. Фото: скріншот youtube

"Він нескінченно був знедоленим, на всіх скривдженим хлопчиком", - зазначила співачка.

При цьому Наталія Могилевська зазначила, що пам'ятає більше приємних і теплих моментів, ніж непорозуміння і помилок. За її словами вона хотіла допомогти, а не"відкинути або проігнорувати, як у той час робили більшість по відношенню до гомосексуалів і трансгендерів".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Співачка звернулася до зі Фамелу і зазначила, що їй дивно чути звинувачення від неї на свою адресу щодо неприйняття трансгендерів. Могилевська зазначила, що вона навпроти завжди хотіла їй допомогти і стояла за неї стіною.

"Коли я за тебе влаштовувала буквально революції, не даючи можливість організаторам шоу проїхати на зйомку і ризикуючи всім майданчиком, своєю участю і репутацією... я багато разів боролася за тебе, відстоювала і витирала твої сльози...", - написала Могилевська.

Наталію Могилевську в цій ситуації також підтримав Виконавець Влад Дарвін. Він заявив, що пам'ятає, як співачка завжди бігла на допомогу Борису Апрелю, незважаючи на завантаженість у графіку. Співак додав, що Могилевська прийняла на себе значну частину тиску, який адресувався Борису.

Скріншот instagram сторіс
Скріншот instagram сторіс

Раніше Знай писав, Катерина Осадча знайшла свою радість в Парижі - нудьгувала навіть більше, ніж по Горбунову: "Банально звучить". Українська телеведуча назвала столицю Франції своїм другим рідним містом.

Також ми писали, Наталя Могилевська побешкетувала на камеру з Олею Поляковою, схопила за найнесподіваніше місце: "як завжди персик".

Нагадаємо, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову. Співачка захопила шанувальників яскравим образом у спокусливій спідничці і обтягуючій футболці.