Відома українська співачка Тоня Матвієнко, дочка легендарної артистки, показала, як чоловік радує її домашніми вечорами.

Нове фото було опубліковано на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом зі своєю сім'єю, а також особистими фото. Крім того, регулярно жінка розповідає невідомі факти про себе.

На цей раз у неї в stories з'явилася фотографія вечері, який приготував її чоловік Арсен Мірзоян. Там нічого складного, але, тим не менш неймовірно смачно.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

"Попросила чоловіка зробити оселедець з цибулькою" - йдеться в повідомленні під фотографією.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Нагадаємо, що не так давно Тоня Матвієнко розповідала про свою дружину, що він щедрий, веселий, спокійний і пристрасний. Але, незважаючи на це у нього дуже складний характер, і впертість йому дуже заважає. А ще він любить посперечатися, і це сильно її дратує.

Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Сам же Арсен також висловився про свою дружину:

"Всі ми різні, і якби мені що-небудь не подобалося, я б про це говорив. Але насправді все не так фатально, що на мене це якось впливає. На деякі речі вже можу закривати очі, тому що міняти один одного до кінця не можна. У кожного повинна бути своя особиста сторінка і, так би мовити, скелети в шафі. Мені все підходить, Я просто знаю, що воно є" - каже чоловік.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Нагадаємо, що незручні рухи і поцілунки: Тоня Матвієнко показала, як розважається з Арсеном Мірзояном

Раніше повідомлялося, що Тоня Матвієнко показала свою темну сторону: Арсену Мірзояну доводиться несолодко

Також, Тоня Матвієнко загнала Арсена Мірзояна у воду на Водохреща, щоб змити всі гріхи", але українці не зарахували