Відомий український артист, а також чоловік Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес розповів, чим займатиметься перед Днем Всіх Закоханих.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими кадрами, і розповідає цікаві історії зі свого життя.

У цей радий Володимир Дантес повідав про свої плани перед Днем закоханих. 13 лютого чоловік відправиться до Одеси для того, щоб зіграти свій сольний концерт.

Крім того, артист навів аргументи, чому варто витратити гроші на цей концерт:

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"1. Моя музика точно вас прокачає. Ми будемо разом співати, танцювати і відриватися! 2. Дівчата / хлопчики, Ну ви подивіться на мене. Ще не скоро ви побачите когось такого ж прекрасного, як я.не пропустіть можливість))))) 3. Будемо надривати животики від сміху, як в попередньому пункті) P. S. Це все точно буде! Відповідаю! P. P. S чи ні🤣" - йдеться в повідомленні під постом.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Мені нема з ким піти😢 😢 😢 😭";

"Я теж хочу (((візьмеш мене з собою?? 🥺 Я вела себе добре все життя!!!";

"Чекаю вашого концерту в Дніпрі 🔥";

"Вова здоров'я твоїй мамі і спасибі за сина. Любити �😍😍😍😍😍😍�";

"Буде Вова, концерт буде чудовий!🙌";

"Київ 2.12 було 🔥 🔥 🔥 навіть шампанське в рот потрапило 🍾 з рук самого Дантеса😂 😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Дантес накинувся на українців через магію, хоча сам навіть будильник поставив

Раніше повідомлялося, що Володимир Дантес заявив, що в минулому був "нічним метеликом": Надя Дорофєєва нічого про це не знала

Також, Володимир Дантес зізнався, що йому краще без Наді Дорофєєвої