Популярний телеведучий проєктів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник поділився на своїй сторінці в соцмережі instagram милим знімком з синами і зізнався, що проводить з ними менше часу, ніж хотілося б.

Григорій Решетник виховує трьох чудових синів, якими похвалився на своїй сторінці в соцмережі. Телеведучий опублікував фото, на якому позує в компанії своїх спадкоємців.

Григорій та Христина Решетник. Фото: Instagram
Григорій та Христина Решетник. Фото: Instagram

За словами ведучого протягом дня він дуже сумує за дітьми і проводить з ними менше часу, ніж хотілося б. Однак коли все сімейство в зборі, то весь вільний час він приділяє сини. Решетник зазначив, що він грає і малює разом з дітьми, а також любить послухати у кого як пройшов день і звичайно ж - укладає спати.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дуже сумую за ними протягом дня! Тому зараз будемо грати, малювати, обговорювати, як у кого пройшов день, їсти кашу і спати", - підписав знімок Григорій Решетник.

Шанувальники прийшли в захват від нового фото і закидали сімейство компліментами.

"Тато, який ви щасливий, що є майбутня опора", "Вауууу такі класні", "Маму вашу чудову цьом", "Ох, як багато Решетників! Козачки!", "Хороша сім'я"," такі класні"," Просто насолоду спостерігати❤️ Вся банда в зборі, а мама нехай відпочине", "Всі з журналу", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, переможниця Холостяка Даша Квіткова погладила себе по всіх опуклостях на пляжі.

Також ми писали, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник спалився з двома красунями і прийшов до дружини з букетом.

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник згадав вірш Володимира Сосюри і стурбував українців:"небезпечно для здоров'я".