Російська співачка, лідер групи "Нічні снайпери" Діана Арбеніна вперше показала себе на останніх термінах вагітності. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соцмережі instagram.

4 лютого Діана Арбеніна відзначала день народження дітей. Двійнята Артем і Марта народилися рівно 12 років тому в одній з клінік США. У цей знаменний день зіркова мама вирішила показати архівні кадри.

Діана Арбеніна. Фото: скріншот youtube
Діана Арбеніна. Фото: скріншот youtube

Так, виконавиця опублікувала серію архівних фото. На першому Діана Арбеніна відображена на останніх термінах вагітності. Співачка позує з кругленьким животом і без макіяжу. Друге фото було зроблено вже після пологів, на ньому відображені новонароджені сини. На третьому фото зірка показала, як виглядають її діти зараз.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Шанувальники відзначили, що артистці дуже йде вагітність і привітали її синів зі святом, побажавши їм багато всього хорошого і важливого.

"Найкраще фото Діани!", "О, Боже! Які прекрасні фотографії! З іменинниками Вас, Діана Сергіївна!", "Здоров'я і щастя!!! Матуся космос", "з іменинниками!!! Тлумачні красиві здорові!!! Чи це не щастя!!! І не стимулюйте прагнути далі! З днем народження чудову банду!!!", "Щастя, любові і нехай мрії збуваються!!", "Вам дуже личить бути вагітною 🥰 з днем народження діточок", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, дочка Кості Меладзе після "Голос країни" зізналася, що ніяк не відноситься до Віри Брежнєвої.

Також ми писали, напівгола Віра Брежнєва, як справжня лисичка показала свій високоякісний ворс.

Нагадаємо, Віру Брежнєву задовольнили краще, ніж це може Костянтин Меладзе.