Відома українська співачка Оля Полякова з'явилася поруч з чарівним лисим чоловіком, і мова йде не про чоловiка Вадима.

Новий знімок з'явився на сторінці у артистки в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також висловлюється на різні теми.

На цей раз в stories у Олі Полякової з'явилася нова фотографія в легкій сукні з декольте. Доповнено образ стильним аксесуаром у вигляді шапочки, з-під якої можна побачити розпущене волосся рожевого кольору.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

На кадрі вона не одна, а зі своїм другом Олександром, що святкував днями свій день народження.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"У нашого барабанщика сьогодні день народження! Вітаємо його всією командою і бажаємо здоров'я, натхнення та життєвої енергії!"- йдеться в повідомленні під фотографією.

До слова, Олександр є барабанщиком в команді співачки, і вони часто проводять час разом. Чоловік був у чорній футболці і хвалився біцепсом, обіймаючи у відповідь Олю.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

До слова, зараз Ольга Полякова знаходиться не в Києві. Вона зі своєю сім'єю вирушила на відпочинок, поки є така можливість. Справа в тому, що вона стала не так давно новим тренером шоу "Голос", і вже скоро стартують прямі ефіри. Поки показують ролики з "сліпих прослуховувань", які були зняті після Нового року. Саме через це вона і не змогла полетіти нікуди на свята.

Нагадаємо, що Оля Полякова зізналася Каті Осадчій, що співає краще за всіх на "Голос країни"

Раніше повідомлялося, що а мама дозволила? Маша Полякова засвітила свою фігуру в "небезпечному" купальнику

Також, Оля Полякова порахувала учасницю "Голос країни" краще за свою дочку