Всесвітньо відома акторка і співачка Дженніфер Лопес дала ідею дівчатам, в чому можна святкувати День святого Валентина. Таке вбрання приведе в захват всіх.

Не обов'язково витрачати весь вільний час і нерви на те, щоб створити карколомний образ на День святого Валентина. Можна виглядати розкішно, і при цьому одночасно дуже просто, як наприклад Дженніфер Лопес в шоу Джиммі Фелона.

Зірка поміняла відразу кілька образів, але, при цьому самим спокусливим стало плаття червоного кольору, яке зірка доповнила босоніжками такого ж відтінку.

Також, в якості зачіски вона вибрала невеликий пучок з розпущеним пасмами біля обличчя, а завершенням образу стали масивні сережки-кільця і браслет. Дуже простий, але тим не менш лаконічний образ вийшов у всесвітньої знаменитості.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

До слова, не так давно дівчина з'явилася на обкладинці нового випуску популярного серіалу. Вона там позувала в провокаційному образі з короткою зачіскою.

На обкладинці вона з'явилася в штанях чорного кольору із заниженою талією, а також одягла боді такого ж кольору з глибокими вирізами. Дженніфер Лопес часто позує у відвертих нарядах, і абсолютно цього не соромиться, адже мало кому вдається так виглядати в 52 роки.

Обкладинка присвячена виходу фільму "Перший зустрічний", де вона зіграла головну роль.

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес розкрила всю таємницю відносин з Беном Аффлеком

Раніше повідомлялося, що Бен Аффлек не оцінить: Дженніфер Лопес покрутила "здобою" перед незнайомцем, після чого вони роздяглися

Також, Дженніфер Лопес похвалилася неземним тілом.