Українці визначилися зі своїми фаворитами на відборах "Голосу країни". Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі проекту.

Нещодавно розпочався 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом. Суддями цього разу являтся такі популярні співаки Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова.

8 ферваля на офіційній Instagram-старниці опублікували знімки переможців відборів. Українській аудиторії було запропоновано вибрати своїх улюбленців.

"Ось вони-голоси нашої країни, вокалісти, які потрапляють в наступний етап шоу✌ 🏼 за кого з них будеш вболівати у вокальних боях?",- повідомляють представники шоу.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фолловери стали активно коментувати даний пост.


"Лія Меладзе, у неї велике майбутнє❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️"; "Лія, Міша, Наталя, Ярослав🔥 "; "Я За Лію поки що далі буде видно."; "Мішу зовсім не впізнала))) дорослий , високий) а був дрібний такий в Інституті"; "Ярослав Кайда звичайно ж! Це неформат, це нове, і це круто. Набридло вже одне і те ж слухати, реально!",- повідомляють вони.

Нагадаємо, дружина Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренко стала юною красунею з напівголими ніжками: "Повний відстій".

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода вже 6 місяців готує в Україні "гармату": працюють 10 країн, такого ще не було

Раніше Знай писав, Костянтин Меладзе в 40-річчя Віри Брежнєвої згадав найяскравіші моменти кар'єри коханої: "продовжуй сяяти". Як розвивалася кар'єра співачки від групи ВІА Гра до сольного проекту і власного бренду.