Катя Осадча показала як відпочиває в Парижі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча є популярною українська журналістка і телеведучою, яка відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1". На її соціальній мережі в Instagram, на яку підписано 1,7 мільйона осіб, телеведуча ділиться різноманітними подробицями особистого життя і кар'єри. Фолловери лайкають і коментують кожен її пост.

Осадча і Горбунов. Фото: скріншот youtube
Осадча і Горбунов. Фото: скріншот youtube

На річницю стосунків з чоловіком Катерина Осадча вирушила до Парижа. Телеведуча зазначає, що найбільше сумувала за цим містом і назвала його другим рідним. Вона зазначила, що активно вивчала французьку мову на карантині і намагається її практикувати.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

8 лютого Катя Осадча опублікувала серію фотографій з центрального району Парижа, на деяких знімках на тлі Ейфелевої вежі.

"Nos jours heureux à Paris. Фото-класика туристичного жанру:) #paris", - повідомила вона.

Фолловери почали активно коментувати її пост.

"Яка ж неймовірна красуня🔥, дайте😎 бо осліпну від сяйва цієї зірки😍 😍 😍"; " багато літа любові❤️❤️❤️"; " Люксембурзький сад🤩 🤩 🤩 👌"; "зараз в Парижі тепло, хмарно, але дуже тепло, ви прилетіли вчасно😍 😍 😍, дуже красиві", - повідомляють вони.

Нагадаємо, раніше Катя Осадча впустила українців у свою спальню, Горбунов не проти.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аліна Гросу мрійливо застигла біля дитячої каруселі з конячками.

Також "Знай.ua" писав, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова розповіла, як розлучилася з Добриніним в аеропорту.