Український співак і ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський підтримав виконавця Wellboy, який бере участь у Нацвідборі на Євробачення. На своїй сторінці в instagram він опублікував короткий ролик і фото.

Українського виконавця, композитора І автора пісень Антона Вельбоя, який виступає під сценічним ім'ям Wellboy і бере участь у Нацвідборі на Євробачення, підтримав Михайло Поплавський. Останній опублікував на своїй сторінці в соцмережі коротенький промо ролик із закликом голосувати за Wellboy.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

Також Поплавський поділився яскравим фото, на якому позує в компанії молодого виконавця. Wellboy позує в яскравому і ефектному вбранні, а також в класичному костюмі. У підписі до публікації Поплавський нагадав, що Wellboy виступить на Нацвідборі вже 12 лютого і йому потрібна підтримка українців.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Голосуй за WELLBOY. 12 лютого на національному відборі Євробачення! Підтримай українське!",- написав він.

Користувачі мережі відзначили, що всіма силами постараються допомогти молодому музиканту потрапити на Євробачення.

"wellboy коштує кожного голосу", "кожен український повинен проголосувати за нього", "всі мої знайомі будуть голосувати за нього", "дуже хочеться, щоб wellboy пішов на Євробачення", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Alyona Alyona зізналася, як карає себе за переїдання: "вирішують це блювотою.

Також ми писали, Джамала переспіває популярну пісню легендарного Кузьми:"Справжня історія, як і її автор".

Нагадаємо, Jerry Heil показала, як її пісня зруйнувала молоду пару.