Відома українська артистка, гумористка і зірка творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторія Булітко активно веде свій блог в соцмережі instagram і регулярно радує шанувальників новими фото. Цього разу знаменитість вразила вельми курйозною публікацією.

Вікторія Булітко часто ділиться не тільки яскравими знімками з роботи або подорожей, але і показує виворіт, публікуючи іноді знімки вельми особистого характеру.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

Так сталося цього разу. Знаменитість поділилася вельми цікавим кадром, на якому скорчила гримасу прямо в об'єктив камери.

Скріншот instagram
Скріншот instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Булітко розкрила рот, показуючи пухкенькі губи і зуби, а також трохи шалено випнула очі. Ймовірно, зірка дуріла під час зйомок "Дизель шоу" і знімок бачив тільки обмежене коло людей, але тепер вона вирішила повеселити і шанувальників.

"Якщо до мене звикнути, то я норм", - підписала фото зірка "Дизель шоу", трохи посміявшись над собою.

Про реакцію шанувальників залишається тільки здогадуватися, адже актриса поділилася знімком в сторіс, де немає можливості залишати публічні коментарі.

Раніше Знай писав, зірка "Дизель шоу" Вікторія Булітко накинулася на колишню свого залицяльника з їжею в руках.

Також ми писали, Тіна Кароль перетворилася на школярку, скинувши кілька років: Дан Балан втратив би голову. Співачка захопила шанувальників яскравим образом у спокусливій спідничці і обтягуючій футболці.

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов несподівано схилив коліно перед Лілією Ребрик:"сльози на моменті". На офіційній сторінці Дизель Студіо опублікували кілька інтригуючих знімків.