Скандально відомий російський політик, лідер "ЛДПР" Володимир Жириновський потрапив у лікарню. Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на власні джерела.

За попередніми даними, у «рупора Путіна» діагностували коронавірусну інфекцію. До лікарні його привезли із двобічною пневмонією.

Неназвані джерела телеграм-каналу Mash стверджують, що у Жириновського уражено 50-75 відсотків легень через пневмонію на тлі коронавірусу. Він нібито перебуває у Центральній клінічній лікарні Москви.

У партії кажуть, що їхній лідер наразі «почувається добре і продовжує працювати».

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Цікаво, що у грудні 2021 року Жириновському зробили вже сьому ін’єкцію вакцини від коронавірусу російського виробництва. Це нібито мало захистити його від хвороби, був впевнений Жириновський. Принаймні, так він стверджував на ефірах пропагандистських телеканалів.

Володимир Жириновський, скріншот: Youtube
Володимир Жириновський, скріншот: Youtube

Політик відомий своїми особливо українофобськими висловлюваннями, зокрема грозився, що російські війська дійдуть до Києва за кілька днів, а також обіцяв нанести ядерний удар по Україні.

Нагадаємо, західні ЗМІ застерігають Зеленського від розпалювання внутрішніх конфліктів перед загрозою агресії Росії.

Додамо, Володимиру Жириновському "наснився" напад на Україну, пригрозив надпотужною зброєю: "Закінчити війну за 30 хвилин".

Крім того, Володимир Жириновський влаштував "клоунаду" перед виборами: на з'їзд партії ЛДПР приїхав на конях. Скандальний Володимир Жириновський повернувся на 100 років тому і приїхав до союзників на кінській упряжці.