Дружина відомого українського коміка Юрія Ткача зважилася поговорити на важливу тему, а саме про кілограми.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, а також розповідями про своє життя.

Цього разу вона заговорила про свою фігуру, і як правильно приймати себе.

"Чи немає у вас дилеми між фразами" потрібно любити себе і приймати такий яка є.."і" все це порожні відмовки, потрібно взяти себе в руки і привести себе в порядок.." ..?!?!?!" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З вагою у Вікторії відносини на "Ви" вже давно", і при зрості 176 сантиметрів вона могла важити як 50 кілограмів, так і всі 78.

"То кг плавляться і зникають у великому обсязі, то знову , підкрадаються шляхами, повертаються в моє життя !..🤦 🏼 ♀ ️ А в місці з ними і комплекси!!! І за часту вони народжуються із зовні... не те щоб , думка сторонніх сильно впливає на мене, але все ж..." - продовжила розповідь Вікторія Ткач.

Ну ось, наприклад, коли в компанії починають обговорювати зайву вагу якоїсь дівчини, то відразу виникають думки, чи говорять ці люди те ж саме про вас, коли ви сидите не разом.

Також, вона сама любить пожартувати з приводу своєї фігури, однак, якщо це робить хтось інший, то стає навіть прикро.

Дружина коміка намагається боротися з комплексами, і хоче прийняти себе такою, як вона є.

Вікторія Ткач, фото: Instagram
Вікторія Ткач, фото: Instagram

"В даний момент, я знову виходжу на стежку боротьби з моїми вже такими рідними зайвими кг ..😘 🤪 З кожним йде кг, йдуть і комплекси (у всякому разі у мене саме так..) "- підсумувала Вікторія. Шанувальникам вона запропонувала в складні моменти писати їй в особисті повідомлення, щоб бути підтримкою один для одного.

Нагадаємо, що дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" показала, на кого насправді схожа крихта Ліззі

Раніше повідомлялося, що жеза словами Юрія Ткача," розклеїлася " після казкової відпустки, холодна Україна явно не гріє душу

Також, Юрій Ткач з Квартал 95 втік з України і почав чудити на чужині