Відомий російський телеведучий Леонід Якубович, який запам'ятався пострадянським телеглядачам в шоу «Поле чудес», дуже неохоче відкриває завісу над своїм особистим життям. Довгий час особистість дружини всенародного улюбленця залишалася нікому не відомою. Однак нещодавно Якубович все-таки показав свою другу половину. Про це пише телеграм-канал «Зірки шоу-бізнесу».

Відомо, що за своє довге життя популярний шоумен встиг тричі побувати в шлюбі. Від другої дружини Галини у неї є син Артем.

Леонід Якубович, Фото: Микола Тітов
Леонід Якубович, Фото: Микола Тітов

Третя дружина Марина Видова народила вусатому ведучому дочку Варвару, якій вже 23 роки. Нещодавно поповзли чутки про те, що Якубович нібито розлучився і з цією дружиною, і надалі планує жити один.

Однак на концерті співака Льва Лещенка 1 лютого пару бачили разом, і натяків на розбіжності між ними не було.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Увагу користувачів мережі привернуло леопардове плаття, яке жінка вибрала для виходу в світ, і її досить проста зачіска.

"Вона начебто за віком молодша за нього, але щось не видно, могла б хоч укладання зробити, все-таки на концерт прийшли»,-дивуються коментатори.

Нагадаємо, епатажна дочка Якубовича втекла до Мексики, але довелося повертатися до татка - "чудова". Користувачі впевнені, що Варя відверта, їй наплювати на модні тенденції, тренди та іншу дурницю.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Костюшкін з " Чай удвох "в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер:"віку немає".

Також " Знай.ua " писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею:"хранителька династії".