12 лютого відбудеться Нацвідбір на Євробачення-2022. Букмекери підрахували, за кого імовірно українці віддадуть голоси.

Учасників фіналу - 8 виконавців. На сторінці українського Євробачення в Instagram зробили припущення, хто може стати переможцем Нацвідбору.

Попередньо голоси розподілилися таким чином:

1. Alina Pash - 31%

2. ROXOLANA - 23%

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

3. Kalush Orchestra - 14%

4. Michael Soul - 9%

5. Cloudless - 7%

6. WELLBOY - 7%

7. Barleben - 5%

8. Our Atlantic - 5%

Як бачимо, ні Kalush, ні Wellboy не знаходяться у лідерах. Хоча, багатьом здалося дивним, що букмекери ніби виділяють співачку Аліну Паш, та рекламують її. Дівчина підготувала на прослуховування дві версії пісні – українською та англійською мовою. Друге місце наразі віддають артистці ROXOLANA, а третє – гурт Kalush Orchestra.

Фаворит Нацвідбору. Фото: Instagram
Фаворит Нацвідбору. Фото: Instagram

Цього року Євробачення пройде в Італії. Нагадаємо, того року перемогу отримав гурт з Італії Måneskin з піснею Zitti e buoni.

З Аліною Паш пов'язано багато скандалів, через те, що дівчина виступала у 2018 році у центрі Москви, та висловлювала неоднозначні космополітські погляди. Цікаво й те, що виступ спонсорував Міхаіл Куснирович, який є власником компанії Bosco di Ciliegi, і був довіреною особою на президентських виборах у Путіна у 2018 році.

Фаворит Нацвідбору. Фото: Instagram
Фаворит Нацвідбору. Фото: Instagram

Серед прихильників думки розділилися. Багато хто не розумів, чи таке можливо, щоб співачка їхала виступати від України, а перед тим заробляла гроші у країні агресорі.

"Я за Аліну", "Деградуємо повністю", "Калуш або Роксолана. Ніякої Паш", "Очевидно, що пропихують Аліну Паш. Не даремно ж вона виступала на День Незалежності. Конкурентів їй таких собі підібрали, щоб вона на їх фоні виглядала вище. Цікаво, що буде у випадку її перемоги на Відборі і її мутної позиції, аля Марув.. Подвійні стандарти у всій красі", - написали прихильники конкурсу.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Михайло Поплавський спалився на особливих почуттях до Wellboy.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Kalush натякнули на необ'єктивне оцінювання в Нацвідборі Євробачення.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль в одній піжамі поділилася радісною новиною.