До фіналу національного відбору на Євробачення всього кілька днів, проте скандали не припиняються. Цього разу учасники Kalush натякнули на нечесну оцінку журі.

Музиканти зараз активно просувають себе і свою пісню, і відвідують величезну кількість інтерв'ю. Цього разу відверта розмова відбулася з виданням "КП в Україні".

І там, ще до початку ефіру і виступу, Kalush натякнули на те, що один з членів журі буде необ'єтивно оцінювати конкурсантів. Йдеться про Тіну Кароль, яка є сірим кардиналом ще одного фіналіста - Wellboy.

Також, ще один конкурсант з Білорусі, Michael Soul був в її команді на шоу "Голос".

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

"У нас немає ніяких зв'язків. Звичайно, прикро, коли хто-небудь з членів журі може необ'єктивно оцінювати учасників. Ми сподіваємося на чесну боротьбу і об'єктивність в оцінці" - кажуть Kalush у своєму інтерв'ю.

Варто відзначити, що фінал національного відбору на Євробачення відбудеться вже в суботу, 12 лютого. Саме там і визначиться представник країни на пісенному конкурсі. З восьми учасників тільки один з них донині не представив свою конкурсну композицію, і мова йде про Wellboy. Прем'єра має відбутися вже в п'ятницю, 11 лютого, і слухачі почують її вперше. Навіть під час інтерв'ю на радіо він відмовився її співати, щоб не псувати інтригу.

У складі журі цього року Немає Андрія Данилка, що вкрай засмутило фанатів шоу. Тепер вибирати, хто гідний представляти нашу країну на конкурсі буде Тіна Кароль, Джамала, а також Ярослав Лодигін - продюсер і член правління "Суспільного мовника".

У список фіналістів увійшли Alina Pash, Cloudless, Kalush Orchestra, Barleben, Michael Soul, Our Atlantic, ROXOLANA і WELLBOY.

Нагадаємо, що стало відомо ім'я третього судді Нацвідбору на "Євробачення-2022": хто буде оцінювати учасників поруч з Тіною Кароль і Ярославом Лодигіним

Раніше повідомлялося, що Kalush присвятив мамі пісню на нацвідборі "Євробачення-2022": "Європа кайфує від цього стилю"

Також, Аліна Паш показала, з чим збирається штурмувати Євробачення в Італії