Відома співачка, колишня учасниця шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, із якими емоціями брала участь у проекті і що з цього вийшло. Про те, яким був її нелегкий шлях у пошуку особистого щастя, виконавиця розповіла в ефірі шоу «Світське життя» з ведучою Катериною Осадчою.

Цього разу на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram, де ним стежать понад 1,1 мільйонів осіб, розмістили кілька знімків та відеоролик зі зйомок.

«Відверте інтерв’ю співачки-холостячки Злати Огневіч і спільні карпатські пригоди вже цієї неділі о 18.30 у «Світському житті»! Не проґавте», - пропонують прихильникам проекту.

У відеоролику телеведуча запитує у співачки, чи не планує вона вдаватися до послуг пластичної хірургії найближчим часом. Можливо, щось у власній зовнішності не подобається дівчині.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

«Може. Може в 40. Це повіки. Припідняти повіки, зверху… і хтось робить знизу. Я боюся знизу – я бачила в «ютубі» ці операції… В мене батько – хірург, я з дитинства», - розповіла Огнєвіч Осадчій.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що допомогло їй оговтатися після історії з переслідувачем і поліцією: "ковток свіжого повітря"

Як повідомляв " Знай.ua", Злата Огнєвіч наврочила? Фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко втратив інтерес до життя - все валиться з рук

Знай.ua писав, Катя Осадча "притисла" напівголу Злату Огнєвіч у гарячій ванні: "Ти собі такого не дозволяла". Колишня "Холостячка" Злата Огнєвіч затягнула в джакузі Катю Осадчу.