Не так давно стало відомо про те, що народна артистка України Софія Ротару отримала несприятливий діагноз. У артистки виявили коронавірус, штам Омікрон.

Після цього артистка перестала з'являтися на публіці, зникла з соціальних мереж, і навіть не відповідає на дзвінки. Про все це розповів її концертний директор Сергій Лавров.

Журналістам він розповів, що сам вже деякий час не може зв'язатися зі співачкою.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

"Я з нею рідко спілкуюся, я їй сам дзвонив, і вона мені не відповіла. Цю новину дізнався тільки з інтернету" - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Останній пост Софії Ротару в соціальній мережі Instagram з'явився ще 1 лютого. Того дня вона і розповіла про своє захворювання.

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official
Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official

"Дорогі друзі і близькі мені люди! Ось і до мене дістався Омікрон... два тижні безсонних ночей і боротьби за здоров'я. Коронавірус переможений, але не без ускладнень. Ситуація завдяки чудовим лікарям і медсестрам під контролем, але потрібно ще час і сили..." - написано в публікації Софії Ротару.

На щастя, коронавірус був переможений, однак, вона зазначила про наслідки. Що саме це, і як це в майбутньому відіб'ється на її здоров'ї - поки що невідомо. Потрібно дочекатися офіційних коментарів від самої співачки, або ж її близьких.

Варто відзначити, що штам Омікрон дійсно в кілька разів заразніше звичайного вірусу, і в першу чергу страждають ті, хто в зоні ризику - літні люди, а також ті, у кого є хронічні захворювання.

Нагадаємо, що Софія Ротару серйозно захворіла прямо перед днем народження молодшого брата: теплі сімейні кадри

Раніше повідомлялося, що Софія Ротару зворушила шанувальників стосунками зі своїм першим чоловіком

Також, племінниця Софії Ротару Sonya Kay ніжно вп'ялася в губи хокеїста