Відому співачку українсько-молдавського походження Софію Ротару, яка наразі намагається побороти наслідки перенесеного коронавірусу, підтримали учасниці співочого шоу "Голосу країни-12" Оля і Аня Войцеховські.

Їхнє звернення до Ротару розмістили на фанатській сторінці в соціальній мережі Instagram, де за новинами з життя і творчості улюбленої співачки стежать майже 60 тисяч осіб.

Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official
Софія Ротару, instagram.com/sofiarotaru.official

«Дорога Софія Михайлівна, ми, сестри Войцеховські – віддані шанувальниці вашого таланту. Прихильниці вашої творчості з самого раннього дитинства. Все наше життя ви є не тільки улюбленою співачкою, а й провідною зіркою у світ мистецтва та пісні. Ми з усією Україною та з мільйонами тих, хто вас безмежно любить, молимося за ваше здоров’я. Знаємо і віримо, що скоро ви вийдете на сцену, і ваш міцний голос зазвучить з новою силою. І нехай пісня з вашого репертуару, яку ми обрали для участі у шоу «Голос країни», яка пролунає сьогодні, надасть вам натхнення, наснаги та радості. А ми сподіваємося, що наша мрія – заспівати разом з вами на одній сцені, обов’язково здійсниться. Будьте здорові», - побажали сестри відомій співачці.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Дорога Софія Михайлівна, бажаємо вам Міцного Здоров'я та скоріше повернутися на сцену... Надіємось наш виступ сьогодні на шоу @goloskrainy_official подарує Вам радість», - йдеться в описі до відео.

«Здорово було. І взагалі цього року сильні голоси», «До мурашок», - захоплюються прихильники співачок у коментарях.

Нагадаємо, що Софія Ротару серйозно захворіла прямо перед днем народження молодшого брата: теплі сімейні кадри.

Раніше повідомлялося, що Софія Ротару зворушила шанувальників стосунками зі своїм першим чоловіком.