Відомого російського співака Діму Білана нібито терміново госпіталізували в лікарню Москви. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За попередньою інформацією, у нього діагностували коронавірусну інфекцію. Лікарі діагностували його стан як середньої тяжкості.

Повідомляється, що днями у артиста захворіло горло і заклало ніс, температура тіла трималася близько 37,5 градусів за Цельсієм.

Він здав експрес-тест, і його результати були негативними. Однак ПЛР-тест виявився позитивним.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Проведена в лікарні комп'ютерна томографія не виявила ураження легень, дихальної недостатності немає. Разом з тим, лікування вірусної хвороби нібито ускладнюється тим, що у артиста ще й ларинготрахеїт.

Діма Білан, фото Instagram
Діма Білан, фото Instagram

Разом з тим, сам артист вже встиг розповісти, що ковід був у нього зовсім недавно, і хвороба пройшла без наслідків.

"Я його прожив досить тихо. На початку цього місяця. Я здав два тести, все було негативно. Потім я здав ще раз, і він вже підтвердився. У мене все пройшло", - розповів співак в Instagram.

Він додав, що зараз їде здавати ще один тест: «Щоб ще раз переконатися, що ковід мене покинув».

Нагадаємо, "Голож*пе привітання": оголений Діма Білан на честь 40-річчя засвітив "млявого карася". Цей провокаційний знімок залишиться в історії назавжди.

Раніше Знай писав, доводиться прив'язувати до ліжка? Жириновський з коронавірусом лежить під ШВЛ в критичному стані, але організм "буянить". Жириновський вирішив не повідомляти про зараження, оскільки вважав, що інформація про це внесе непотрібні сумніви до лав прихильників вакцинації.

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Жириновський опинився в лікарні після погроз Україні- "уражено 75% легень". Політик приховував свою хворобу до останнього.